Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2007 15:08 - .. and the beat goes on (party time) 2007-09-22 - Club YALTA Presents Stefane Pompougnac - France
Автор: fmgroovy Категория: Музика   
Прочетен: 904 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.09.2007 15:18



                                image

Той е създателят на най-изисканата лаундж компилация на всички времена - прочутата серия "Hotel Costes". Името Stephane Pompougnac (Стефан Помпуняк) е неразривно свързано с марката "Hotel Costes" от момента, в който собственика на шикозното място в Париж - Жан-Луи Костес поръчва на Pompougnac да миксира музиката, звучаща в пространството на ресторанта на хотела му.

Stephane започва този проект през 1997 г. и инспириран от духа на същинския хотел, където барокът съжителства приятелски с авангардни интериорни решения, той подрежда музикални линии, в които меки приглушени звуци се смесват с електроника.

Посетителите на мястото започват все по-често да задават въпроса дали не биха могли да получат музиката на диск и така всъщност съвсем естествено се ражда идеята за серията от компилации, носещи името "Hotel Costes".

Няма диск от поредицата, в който Pompougnac да не е оставил своя подпис с композирано от него парче, а само преди месец на световния музикален пазар той се появи с изцяло свой авторски албум, озаглавен "Hello, Mademoiselle". Проектът се издава от най-мощния лейбъл за независима музика в Европа днес и това е френския Wagram.

Наричан от италианците "ърбан нео-аристократ", от англичаните "емблемата за френски ди-джей", от германците "малкият принц, подарил на света бароковия Олимп", славата му се простира и отвъд океана, където американските медии го представят като френския крал на готината музика.

От родната му Франция в ефира над света, музиката му се представя от RFI (Radio France International), чийто български клон е медиен партньор на събитието на 22 септември в Yalta Club.

Stephane Pompougnac ще представи новия си проект "Hello, Mademoiselle"
Като ди-джей той днес много работи за модната марка
Gucci. Често отскача до Бристол, където пуска музика в открития бар на Massive Attack, след това може да му се случи да се озове някъде по крайбрежието на Рио и преди да се прибере в дома си до Айфеловата кула, да направи ди-джейски сет в заведениято на Камерън Диас в Маями.

Често е заобиколен от звезди като Мадона, например, за която направи ремикс на хита й "What It Feels Like For A Girl" или Никол Кидман, чиято компания сподели покрай представянето на "Moulin Rouge" в Кан преди време.

Любопитната новина за българските меломани е, че онези от тях, които споделят компанията на Stephane Pompougnac на 22 септември в Yalta Club ще са сред едни от първите в света, имали уникалната възможност да чуят новия му проект "Hello, Mademoiselle", презентиран лично от самия

    image



Тагове:   club,   Time,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fmgroovy
Категория: Музика
Прочетен: 1781387
Постинги: 627
Коментари: 1310
Гласове: 1198
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930